Festlig julekoncert i Sionskirken, ØsterbroUngarnskorgruppen optrådte i Budapest's domkirke Skt.Istvans kirke
(foto Kjeld Petersen)


Onsdag den 16.december kl.19.30 afholdes koncert i Sionskirken, Østerbrogade 192, med flere medvirkende ensembler under ledelse af Bente Hanke. Det er TAP-koret og Gundsøkoret, der tegner koncerten. TAP-korets navn stammer fra korets etablering i 1970'erne af det Teknisk Administrative Personale ved Københavns Universitet. Gundsøkorets hjemsted er Jyllinge og koret vil i anledning af julen medvirke ved koncerten.

Grupper fra de to kor har i november deltaget i en storstilet opførelse af Joseph Haydn's Nelson-messe for soli, kor og symfoniorkester i Budapest, Ungarn. Korene vil i Sionskirken fremføre nogle satser fra messen sammen med sopransolist Maria Hanke og koncertpianist Frederik Malmqvist.

Desuden synger korene "Benedictus" og "Amen" af Niels W. Gade, samt en afdeling Christmas Carols. En række danske julesalmer og -sange i korudsættelse afrunder koncerten.

TAP-koret har indledt samarbejde med en ny partner, Niehaus-kvartetten, som består af 4 saxofoner, sopran-, alt-, tenor- og barytonsax. Denne kvartet medvirker dels med egne julesatser, dels som akkompagnement til korene.

Publikum skal også synge med på 2 fællessalmer. Der er gratis adgang.

Make a Free Website with Yola.