TAP-koret synger klassiske og kirkelige værker og danske/nordiske sange. Vi har haft nogen tilgang, og er nu ca. 40 deltagere. I den senere tid har koret vist en forfriskende dynamik, og koraftenen bruges i udstrakt grad til at "lave musik", dvs få korsangen til at klinge, som den er komponeret.

Udvalget af repertoire for blandet korsang er udvidet betydeligt i de sidste decenier. Vi kan derfor altid finde en musikprofil, som netop passer til korets stemmesammensætning og formåen. Vi har studeret stykker af komponisterne Knut Nystedt, Anders Öhrwall, Edward Grieg, Mendelssohn, Mozart. Haydn's Nelsonmesse, Puccini's Messa di Gloria, L.E. Larssons "Förklädd Gud" er de seneste større værker.

Vi præsenterer udvalg af det gennemarbejdede repertoire offentligt i kirker, kulturhuse og hvor der ellers er behov for musikalske islæt. Vi arrangerer os ofte med andre kor til fælles koncerter, og tager på Europa-rejser, for at opleve engagementet i større professionelle koncerter. TAP-koret er medlem af kororganisationen Kor72 - et netværk, som hjælper med korkontakter, noder og økonomi.

Interesserede korsangere er velkomne til at møde op en koraften, synge med og se, hvordan vi genskaber musikken. TAP-koret mødes om mandagen på Musikvidenskabeligt Institut i København. Du kan maile eller ringe til vores dirigent Bente Hanke (bentehanke@mail.dk, 4497 7791) og få mere at vide.

Navnet: TAP-koret blev startet af TAP medarbejdere (Teknisk og Administrativt Personale) ved Københavns Universitet. Koret er nu åbent for deltagere med anden baggrund.

På www.tap-koret.yolasite.com kan du se mere om vores seneste aktiviteter.

Make a Free Website with Yola.